De voordelen van renovlies

Maak uw beplating anti-corrosie met damwand coating

Uw damwand laten spuiten?

Uw damwanden gevels en daken laten spuiten?

Wij hebben 25 jaar ervaing in het spuiten van damwanden, werken uitsluitend met hoogwaardige producten en voorzien uw gevels van een prachtige uitstraling. 

Offerte stadium 

Nadat wij de offerte aanvraag hebben ontvangen zullen wij een afspraak inplannen. 
Wij zullen het werk inmeten en inspecteren waarbij wij een hechtingsproef uitvoeren en u adviseren in de mogelijk kleurstellingen. Hierna zullen wij u een geheel vrijblijvende offerte doen toekomen.

Uitvoering

  • De eerste stap is het reinigen van de ondergrond, dit kan per ondergrond verschillen. Denk hierbij aan; hogedruk, stoomcleaner en osmose borstel reiniging. Soms is een anti silicone en of alpendoder noodzakelijk.
  • Stap twee is het vakkundig afplakken van de niet te spuiten onderdelen, tijdens deze werkzaamheden worden de door corrosie aangetaste onderdelen (indien aanwezig) behandeld met primer.
  • De derde stap is dekkend spuiten van de (gevel)delen. Dit is mogelijk is diverse glansgradaties en in iedere gewenste kleur. Na uitharding van de coating wordt het afplakwerk verwijderd en mits aanwezig worden de sponningen geschilderd. Voor oplevering zal het werk grondig geïnspecteerd en waar nodig bijgewerkt worden. 

Oplevering 

En de laatste stap is het opleveren van het werk. Hierbij wordt het kleurenschema overhandigd.
Uw bedrijfspand ziet er weer representatief uit en is weer voor jaren beschermd.

Ons geleverd werk

Kom met onze experts in contact

Hoe kunnen wij helpen?

13 + 8 =

Kom met ons in contact